Todellinen prinsessa_kansikuva

Todellinen Prinsessa on H.C.Andersenin kirjoittama klassikkosatu prinssistä, joka halusi löytää itselleen puolison. Herne patjapinon alla paljasti, oliko kyseessä todellinen hienohelma. Sadun vallaton kuvitus on Tiina Ahoniemen käsialaa.

Lue lisää
Pieni Merenneito_kansi

Pieni merenneito on H.C. Andersenin klassikkosatu kaukokaipuusta ja traagisesta rakkaudesta. Merenneito haluaa jalat päästäkseen rakastamansa prinssin luo, mutta toiveella on hintansa. Tarinan lopussa merenneito ei saa prinssiään, vaan pelastaa tämän hengen ja muuttuu meren vaahdoksi. Hanne Rantalan upeat piirroskuvat luovat satuun taianomaisen tunnelman.

Lue lisää
Pieni Tulitikkutyttö_kansikuva

Pieni Tulitikkutyttö on H.C. Andersenin sydäntäsärkevän surullinen satu köyhästä tytöstä, joka palelee kylmissään kadulla. Tulitikun valossa tyttö näkee ihmeellisen kauniita asioita. Satu sopii parhaiten yli 6-vuotiaille.

Lue lisää
Keisari ja satakieli_kansi

Keisari ja satakieli on H.C. Andersenin klassikkosatu lahjakkaasta laululinnusta, jonka keisari haluaa vangita palatsin häkkiin. Keisarin on lopulta hyväksyttävä, että keinotekoinen lintu ei tuo onnea ja että oikea satakieli tarvitsee vapautensa. Satu sopii yli 5-vuotiaille.

Lue lisää
Ruma Ankanpoikanen_kansikuva

Ruma Ankanpoikanen on H.C. Andersenin rakastettu klassikkosatu, joka kertoo erilaisuudesta ja siitä, miltä tuntuu jäädä joukon ulkopuolelle. Kukapa meistä ei olisi joskus tuntenut oloaan vääränlaiseksi? Vuosien kiusaamisen jälkeen ruma ankanpoikanen löytää ryhmänsä, joka hyväksyy sen omana itsenään – kauniina joutsenena. Satu sopii yli 5-vuotiaille. Sadun kuvitus on Jani Ikosen käsialaa ja se on lainattu Papunetistä (www.papunet.net).

Lue lisää